De omgeving - Las Pelenos

Las Pelenos
Ga naar de inhoud
Las Pelenos ligt twee kilometer van Montaigu de Quercy. Een stadje met alle voorzieningen. Zo is er een supermarkt, een bakker, postkantoor, een wekelijkse markt, een huisartsenpost, een groot recreatiemeer, een pizzeria, drie restaurants en nog veel meer.

Montaigu de Quercy ligt in het noorden van het departement Tarn-et-Garonne. Daardoor zit u heel snel in de Lot, de Dordogne of de Lot-et-Garonne, de buur-departementen.

Ook in de omgeving  zult u aan uw trekken komen! Er zijn allemaal leuke marktjes, vide-greniers (rommel- en brocante markten), dorpjes en kastelen te bezoeken, grotere steden om lekker te shoppen en mooie routes om te wandelen, te fietsen of met de auto of motor te ontdekken. Het ene moment rijdt u tussen de koolzaadvelden of de zonnebloemen door, en dan rijdt u weer door zo'n idyllisch bastide-dorpje. En wat denkt u van een wijn- of truffelproeverij?

Bent u graag actief of sportief bezig? Het landschap en de bossen hier nodigen uit om te wandelen, te fietsen of mountainbike-tochten te maken.  In Bouloc, 8 km hier vandaan, is een parachuteschool en in Sauveterre, op een half uurtje rijden bij ons vandaan, is een 9 holes golfbaan, welke het gehele jaar geopend is. Er zijn diverse maneges op rijd-afstand en op loopafstand van onze gîtes is een groot recreatiemeer met veel kinder- en sportvoorzieningen. Uiteraard kunt u ook in de nabij gelegen rivieren de Lot en de Garonne kanoën, roeien, vissen en/of boottochten maken.

Wij hebben op Las Pelenos een heleboel brochures met de leukste uitstapjes; voor ieder wat!
Jan en Martine Dijkstra
Las Pelenos
82150
Montaigu de Quercy
France
Tel (0033)-5 63 32 53 93
Mob (0033)-6 83 01 05 54
laspelenos@gmail.com
Terug naar de inhoud