Algemene voorwaarden - Las Pelenos

Las Pelenos
Ga naar de inhoud
Algemene voorwaarden Las Pelenos
 
Boeking:
Naar aanleiding van uw aanvraag/reserveringsformulier sturen wij (mits er plaats is uiteraard) u een bevestiging hiervan. Na ontvangst door ons van uw aanbetaling is uw boeking definitief. Bij het aanbetalen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Betaling bij huur van een gîte:
Een aanbetaling van 50% van de huurprijs dient binnen 10 dagen na de boeking bijgeschreven te zijn op onze bankrekening.
De restbetaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de huurperiode te zijn overgemaakt op onze bankrekening.

Begin en einde van de huurperiode:
De huurperiode loopt van de aankomstdag 16.00 uur tot de vertrekdag 10.00 uur.

Annulering:
Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (brief, e-mail)
Annuleringskosten:
* Bij annulering van uw boeking langer dan 12 weken voor startdatum verblijf : € 35,- boekingskosten.
* Bij annulering van uw boeking vanaf de 12e tot de 6e week voor startdatum verblijf: 25% van de huursom
* Bij annulering van uw boeking vanaf de 6e tot de 4e week voor startdatum verblijf: 50% van de huursom
* Bij annulering van uw boeking vanaf de 4e tot de 1e week voor startdatum verblijf: 90% van de huursom
* Bij annulering van uw boeking vanaf 7 dagen tot startdatum verblijf betaalt u de gehele huursom

Beschikbaarheid:
De gîte wordt op de door partijen overeengekomen datum aan de huurder vrij gegeven. Mocht dit door omstandigheden op Las Pelenos niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld brand, diefstal, schade et cetera, dan zal het volledige huurbedrag gerestitueerd worden op de rekening van de hoofdboeker. Las Pelenos is in dezen niet verplicht om een alternatieve verblijfplaats te regelen.
Bij slechte weersomstandigheden kan het gebeuren dat de stroom tijdelijk uitvalt, de Wifi niet werkt of andere defecten of onderbrekingen. Las Pelenos is niet verantwoordelijk voor deze gebeurtenissen.
 
In en exclusief:
De huurprijzen van onze gîtes zijn inclusief de kosten voor elektriciteit, exclusief de kosten voor verwarming. Gebruikt u de kachel, dan wordt dit bij uw vertrek verrekend.

Kinderen:
Voor kinderen kunnen we een ledikantje en /of kinderstoel neerzetten. Dit dient u minimaal één week van tevoren aan te geven.
De veiligheid van de kinderen die bij ons verblijven, blijft te allen tijde en op alle plaatsen de verantwoordelijkheid van de ouders en/of verzorgers.

Dieren:
Het meenemen van dieren is niet toegestaan.
 
Prestaties:
Eventuele tekortkomingen, defecten of breuk dienen direct bij constatering aan ons gemeld te worden.
Indien, naar ons oordeel, de eindschoonmaak door huurder onvoldoende is uitgevoerd, worden alsnog de schoonmaakkosten verrekend bij uw vertrek.

Aansprakelijkheid:
Las Pelenos is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of letsel opgedaan in de gebouwen of op het terrein van Las Pelenos.
 
Het gebruik van linnengoed:
Het linnengoed zit bij de huur inbegrepen.Dit betreft een dekbed, kussens, een badset (1 badlaken, 2 badhanddoeken en 2 washandjes), beddengoed (hoeslaken, dekbedovertrek, kussenslopen) en keukenlinnen (vier vaatdoeken, twee keukendoeken, twee theedoeken en een dweil)
Al deze spullen dienen deze te allen tijde op het terrein van Las Pelenos te blijven.
 
Eindschoonmaak :
U dient de gîte bezemschoon achter te laten. Dit houdt in dat er geen vuilnis meer aanwezig is, de koelkast leeg is, de afwas gedaan is en de vloer geveegd is. Indien gewenst verzorgen wij uw eindschoonmaak. Hiervoor wordt € 50.00 berekend.

Wifi:
In uw gîte kunt u gratis gebruik maken van de Wifi-verbinding. Deze verbinding is niet geschikt voor het up- en / of downloaden van grote bestanden, de capaciteit is echter ruim voldoende voor normaal surf- en email-verkeer.
Las Pelenos is niet verantwoordelijk voor enig verlies van informatie of schade aan uw apparatuur als gevolg van het gebruik van het netwerk. De gebruiker blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn apparatuur, laptopconfiguraties, verwijderingen van beveiliging of wijzigingen aan bestanden als gevolg van het gebruik van het netwerk.
Het is niet toegestaan informatie met een illegale aard over ons netwerk te versturen.
Wij bieden geen apparatuur in bruikleen aan. U moet dus uw eigen apparatuur verzorgen. Wij bieden geen technische ondersteuning voor het gebruik van het netwerk en/of het configureren van uw draadloze internetverbinding. Als u niet vertrouwd bent met computers of computernetwerken, adviseren wij u de handleiding en help-pagina’s van uw apparatuur te lezen. Las Pelenos heeft het recht het netwerk op ieder moment te deactiveren, om onderhoud te verrichten en om gelijktijdig gebruik te verdelen. Las Pelenos heeft ook het recht een gebruiker van het netwerk te verwijderen indien hij zich niet houdt aan de spelregels in deze voorwaarden.
 
Acceptatie van de boeking:
Las Pelenos behoudt zich het recht voor om een boeking te weigeren zonder enige opgaaf van redenen. De reservering is persoonlijk aan de hoofdboeker, en niet overdraagbaar.
 
Jan en Martine Dijkstra
Las Pelenos
82150
Montaigu de Quercy
France
Tel (0033)-5 63 32 53 93
Mob (0033)-6 83 01 05 54
laspelenos@gmail.com
Terug naar de inhoud